Що цікавого було на акції «Різдво з патрульними» у Луцьку. ФОТО

0
-1
Що цікавого було на акції «Різдво з патрульними» у Луцьку. ФОТО
Чотирирічний Артур кілька тижнів допитував батьків, коли ж можна буде зустрітись зі справжніми патрульними, і 7 січня, його мрія нарешті здійснилась.

Десятки дітей разом з дорослими завітали на Театральний майдан в центрі Луцька 7 січня на акцію «Різдво з патрульними», – інформують на сторінці патрульної поліції у фейсбуці.

Діти фотографувались в амуніції роти тактико-оперативного реагування (ТОР), катались у службовому автомобілі, сидячи в автокріслах чи бустерах, отримували корисні сувеніри за участь у вікторині на знання правил дорожнього руху, фотографувались біля цікавої фотозони і просто весело та емоційно проводили час.

«Акція «Різдво з патрульними» відбувається традиційно в усіх містах, де працює патрульна поліція. Мета заходу – неформально поспілкуватись з дорослими та дітьми, привітати їх зі святами і вкотре нагадати про дотримання правил безпеки на дорозі. Сьогодні на акцію завітали сотні лучан і гостей міста. Приємно, що вони цікавляться нашою службою, дякують за роботу, дізнаються щось нове», - розповіла інспекторка Ольга Шмігель.

Під час акції дорослі могли приміряти так звані алкоокуляри та зрозуміти, що відчуває водій, коли кермує нетверезим. Вони також охоче приміряли спецзасоби та катались в автомобілі.

Усім відвідувачам роздавали вітальні листівки та зичили гарних і безпечних свят.

Також патрульні обіцяють подарувати кілька сумок зі світловідбивними стрічками тим гостям заходу, які розмістять свої світлини біля їхнього банера, позначивши їхню сторінку в фейсбуці чи інстаграмі.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні