У Луцьку нагородили переможців флешмобу «Посадіть дитину в автокрісло»

0
-6
У Луцьку нагородили переможців флешмобу «Посадіть дитину в автокрісло»
У Луцьку нагородили переможців флешмобу «Посадіть дитину в автокрісло».

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Нагадаємо, флешмоб організувала патрульна поліція Волині: протягом жовтня охочі розміщували світлини своїх дітей в автокріслах і цим привертали увагу до безпеки найменших учасників дорожнього руху. В кінці жовтня Верховна Рада ухвалила зміни, за якими відтепер за неналежне перевезення дітей у транспортних засобах водії нестимуть адміністративну відповідальність.

5 листопада в управлінні патрульної поліції у Волинській області переможців флешмобу нагородили подарунками та бошурами.

«Дуже важливо, що тема безпеки дітей стає пріоритетною. І ми не стоїмо осторонь цих процесів, а всіляко закликаємо громаду активно долучатись у тому числі до просвітницьких заходів і акцій. Тому спасибі свідомим батькам, які привертали разом з нами увагу до цієї теми», - розповіла речниця управління патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.

Представниця соціально відповідального бізнесу Надія Сенюк звернула увагу на те, що кількість транспортних засобів на вулицях зросла. Відповідно, зростає і рівень небезпеки, у тому числі, для дітей.

Лише посилена увага до цієї теми, різні флешмоби та акції спонукатимуть дорослих активніше дбати про безпеку найменших. Вона вручила переможцям спеціальні дитячі подушки-підголівники.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні