Меркель поїде до Путіна говорити про конфлікти

2
-4
Меркель поїде до Путіна говорити про конфлікти
У суботу, 11 січня, канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Росію, де планує обговорення ситуацій у Сирії, Лівії, Іраку та Україні.

"11 січня на запрошення Володимира Путіна Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель відвідає Росію з робочим візитом. Про це пише Українська правда.

У ході переговорів передбачається обговорити актуальні теми міжнародного порядку денного, зокрема ситуацію в Сирії, Лівії, ескалацію напруженості на Близькому Сході в результаті американського авіаудару по аеропорту Багдада 3 січня.

Буде також розглянуто проблематику врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту в контексті реалізації мінського "Комплексу заходів" від 2015 року та домовленостей, досягнутих на саміті в "нормандському форматі" 9. грудня 2019 року в Парижі".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про який внутрішньоукраїнський конфлікт іде мова?На нас напала московія,анексовала крим і ввела свої війська на схід України.КРАПКА!!!
Відповісти
Будуть ділити Україну.
Пакт Меркель-Путін
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні