Половина українських сімей не мають жодного комп’ютера

1
7
Половина українських сімей не мають жодного комп’ютера
В Україні у 51% сімей немає жодного комп’ютера, а 49,4% не мають жодного ноутбука.

Про це заявила під час презентації результатів соціологічного дослідження цифрової грамотності українців заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан, передає кореспондент УНН.

"Про кількість техніки на сім’ю в Україні. Жодного комп’ютера - 51%, один комп’ютер мають – 45,6%. Жодного ноутбуку не мають 49,4%, а один мають – 42,7%", - зазначила Іонан.

Додамо, дослідження охоплювало всю територію України, на окупованих територіях дослідження проводилося виключно у містах, не охоплювало села. Вік опитуваних від 18 до 70 років. Виокремлювалися також такі сегменти: люди з вадам слуху, молодь.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
той добре що не мають, здоровіші будуть, бо висиджування за комп'ютером нічого доброго здоров'ю не несе, лише зір псується і геморой висидіти собі можна.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні