Вісім тисяч гривень зібрали для онкохворих волинян під час благодійного ярмарку. ФОТО

0
4
Вісім тисяч гривень зібрали для онкохворих волинян під час благодійного ярмарку. ФОТО
У селищі Любешів відбувся благодійний ярмарок. Зібрані від продажу новорічних прикрас гроші направлять на допомогу хворим дітям.

Про це повідомляє Національний парк «Прип'ять-Стохід».

На ярмарку всі охочі мали змогу придбати новорічні композиції, ялинкові прикраси, різні сувеніри, які екоосвітяни НПП «Прип'ять-Стохід» виготовляли впродовж 2-х тижнів власноруч із різних природніх матеріалів.

А ще на ярмарку були різні святкові смаколики та фіточай із солодощами для найменших гостей свята, а - це діти сироти, для яких і був організований солодкий стіл за спонсорської допомоги обласного депутата Миколи Бущука.

"Дякуючи небайдужим людям, під час ярмарки було зібрано 7362 гривні. І сьогодні працівники парку, хто не був на святі придбали композиції, які виготовили учні Любешівського ліцею із вчителем трудового навчання Ларисою Домальчук і пожертвували 600 грн. на благодійність. Наступного тижня кошти будуть передані для Нестерука Андрія (с. Погулянка), Дяденчука Дмитра (с. Любна), Пономарьової Поліни (смт Любешів)", - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні