ДТП за участі лісовоза на Волині: свідок розповів нові деталі

1
1
ДТП за участі лісовоза на Волині: свідок розповів нові деталі
Очевидець ДТП за участі автомобіля МАЗ та легковика Volkswagen Bora, що трапилась поблизу смт. Цумань, каже, що у лісовоза, ймовірно, відмовили або ж були несправними задні гальма.

Про це свідок аварії, який не захотів називати власне ім’я, повідомив, зателефонувавши в редакцію ІА «Волинські Новини».

Нагадаємо, автопригода трапилася у середу, 18 грудня.

Як зазначив свідок, він перебував на місці автопригоди із самого початку до моменту завершення оформлення протоколу працівниками поліції – тож бачив усі обставини, за яких трапилася ДТП на власні очі.

«На момент зіткнення легковик робив лівий поворот. Саме у той же час на зустріч йому їхав зустрічний автомобіль, тож, згідно із ПДР, водій Volkswagen його повинен був пропустити. При цьому автомобіль зупинився, водій увімкнув лівий поворот. А автомобіль МАЗ, який рухався позаду, або ж не дотримався безпечної дистанції, або ж, як кажуть у народі, «зловив гаву», тому не зумів зупинитися і вдарив Volkswagen. Дивлячись по гальмівному шляху МАЗа, що рухався з причіпом, у нього працювали лише передні гальма. Тому що гальмівний шлях на покритті дороги був лише від передніх коліс – задні колеса не гальмували взагалі. Цей гальмівний шлях становив близько 35-40 метрів», – розповідає очевидець.

Зі слів чоловіка, чому не було гальмівного шляху від усіх коліс вантажівки – йому невідомо. Проте він припускає, що у вантажівки могли бути несправними задні гальма, або ж вони могли відмовити вже у процесі руху.

«Водій вантажівки мав можливість зупинитися, але, можливо, був несправний автомобіль. Вантажівка державна, тому, на жаль, так буває», - припустив свідок.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо саме так сталося як каже свідок,, При цьому автомобіль зупинився, водій увімкнув лівий поворот,, то винуватий водій легковика!!! БО ПОВОРОТ Потрібно вмикати заздалегігь!!! А не після того коли зупинився!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні