У Луцьку з літньої тераси зробили «ЛОТО»

2
-5
У Луцьку з літньої тераси зробили «ЛОТО»
У Луцьку на проспекті Президента Грушевського, 33 з літньої тераси зробили «Лото».

Про це стало відомо у середу, 18 грудня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, перед засіданням директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська позачергово внесла питання про демонтаж тимчасової споруди на проспекті Грушевського, 33.

Як розповіла головна муніципалка Луцька, ще рік тому на тому місці був літній майданчик. Приблизно за півроку його накрили, встановили склопакети, банери і організували «Лото».

«Об’єкту нерухомого майна на цю терасу немає. Там облаштували дах і в нас виріс новий об’єкт. Минулого року тут були парасольки, а тепер його зашили і зробили «Лото», – розказала Юлія Сиротинська.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви також пройдіться ще від вокзалу до Проміня і порахуйте скільки тих гадюшників є в цьому районі - ШОК! Нічого не робить влада, тільки кришує тих ублюдків. А були вже випадки, коли на людину напали біля "типу лото". Всі все знають, гроші на лівак валяться рікою - і всі тупо мовчать, бо прикормлені. Цирк грьобаний.
Відповісти
Агов, муніципали ви де?Воюєте з бабусями і парканами,а ось цю незаконну конструкцію хто зноситиме?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні