--> Волинянці, позбавленій батьківського піклування, придбають житло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянці, позбавленій батьківського піклування, придбають житло

0
-2
Волинянці, позбавленій батьківського піклування, придбають житло
Вісімнадцятирічній ковельчанці, позбавленій батьківського піклування, виплатять грошову компенсацію для придбання житла.

У четвер, 12 грудня, на своєму засіданні виконавчий комітет прийняв рішення про виплату грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, для придбання житла, - про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

У грудні Ковель отримав цільову субвенцію з державного бюджету. Міська комісія з формування пропозицій щодо її спрямування на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, розглянула подання управління соціального захисту населення.

В ньому йшлося про виділення цих коштів вісімнадцятирічній Анні Ф., яка позбавлена батьківського піклування, перебуває першою на квартирному обліку осіб, що мають відповідний статус. Нині дівчина мешкає у соціальному житлі.

Анна написала заяву про призначення та виплату їй грошової компенсації для купівлі квартири. Ковельчанка вже розпочала підбирати собі оселю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні