Вночі на волинських дорогах працювало 55 одиниць техніки

0
3
Вночі на волинських дорогах працювало 55 одиниць техніки
Учора ввечері та сьогодні вночі на значній частині Волині спостерігались опади у вигляді мокрого снігу або дощу з мокрим снігом, тож дорожники працювали.

Для попередження виникнення ожеледиці та її ліквідації на автошляхах державного значення, балансоутримувачем яких є Служба автомобільних доріг у Волинській області, було задіяно 55 одиниць техніки підрядних підприємств, повідомили в Службі автомобільних доріг області.

Стан проїзду забезпечено, дорожнє покриття мокре. Скарг від користувачів доріг на стан проїзду не надходило.

За даними синоптиків сьогодні, 12 грудня у Волинській області утримається хмарна погода з проясненнями. Вітер південно-східний, 7-12 м/с, вдень пориви вітру подекуди сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря вдень 1-6º тепла. Істотних опадів не очікується.
Таку ж погоду для Волині метеорологи прогнозують і на 13 грудня. Завтра вночі температура становитиме від 2º морозу до 3º тепла, вдень 1-6º тепла.

З огляду на погодні умови, водіїв попереджають про можливість виникнення непрогнозованої ожеледиці на автодорогах краю навіть при плюсовій температурі повітря. Щоб уникнути ДТП на слизькій дорозі варто дотримуватись безпечної швидкості та дистанції, не здійснювати необдуманих і ризикованих маневрів та неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автодорогах державного значення Волинської області телефонувати в диспетчерську службу, за номером (0332) 78 54 69 (працює цілодобово).


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні