Отруєння наркотиками у Луцьку: розповіли про стан 19-річного хлопця

0
3
Отруєння наркотиками у Луцьку: розповіли про стан 19-річного хлопця
Розповіли про стан 19-річного лучанина, який потрапив в реанімацію через отруєння невідомою речовиною.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного Волині".

Нагадаємо, у неділю, 8 грудня, ввечері близько 23 години в Луцьку за місцем проживання виявили мертвим 19-річного хлопця. Цього ж вечора його брата однолітка в непритомному стані госпіталізували.

Як розповів лікар анестезіолог-реаніматолог Сергій Летошко, отруєний нині у Луцькій міській клінічній лікарні у відділенні детоксикації.

"Хворий поступив уночі без свідомості. Був госпіталізований з діагнозом "кома невідомої етіології". Наразі розглядаємо діагноз "отруєння невідомою речовиною". Чим отруївся – невідомо. Наразі хворий стабільний, при свідомості", – зазначив лікар.

Також нагадаємо, що за попередньою інформацією, хлопці вживали наркотичну речовину "спайс" у компанії з 4 осіб.

"Ми бачили отруєння "спайсом", від нього хворі перестають дихати, у них виникають судоми. Якщо вчасно не помітити і не надати допомогу є дуже великий ризик, що людина помре. Позаяк я хворого не приймав, я не можу сказати, чи було це схоже на отруєння "спайсом". Досліджень на рахунок цього не проводили", – каже Сергій Летошко.

Зі слів лікаря, нині біля хлопця в лікарні його тітка і друзі. Спілкуватися з журналістами вони відмовляються. За фактом смерті юнака правоохоронці відкрили карне провадження. Одна з версій загибелі, зі слів Віктора Гомоля, - вживання наркотиків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні