Кабмін знайшов заміну В'ятровичу: хто став главою Інституту нацпам'яті

1
2
Кабмін знайшов заміну В'ятровичу: хто став главою Інституту нацпам'яті
Кабінет міністрів призначив Антона Дробовича головою Українського інституту національної пам’яті.

Про це повідомляє Українська правда.

Кабмін призначив Дробовича Антона — головою Українського інституту національної пам’яті. Він – доцент кафедри культурології Національного педагогічного університету імені Драгоманова.

“Все буде в рамках чинного законодавства та в національних інтересах України”, – зазначив новопризначений голова інституту національної пам’яті.

За словами Дробовича, на нього ще чекає спецперевірка.

Водночас, за словами ексглави Інституту Володимира В’ятровича призначення Дробовича – “це чергове неправильне кадрове рішення уряду в гуманітарній політиці”.

“Це вже не помилка, а розворот в інший бік. В національній пам‘яті може не лишитися місця для України та українців”, – зазначив В’ятрович.

Довідка: Дробович Антон Едуардович. Кандидат філософських наук. Керівник освітніх програм Меморіального центру Голокосту “Бабин Яр”.

Доцент Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова. Експерт з питань культури і освіти Інституту суспільно-економічних досліджень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде філіал яд-вашема?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні