У Луцьку планують поділити земельну ділянку на Львівській, щоб продати на аукціоні

0
-2
У Луцьку планують поділити земельну ділянку на Львівській, щоб продати на аукціоні
Поділити ділянку на вулиці Львівській планують, щоб була можливість виставити одну із ділянок на продаж.

Про це йшлося під час 66-ї сесії Луцької міськради 27 листопада, повідомляє ІА Волинські новини.

Депутати вирішили припинити ПАТ «Концерн Галнафтогаз» договір оренди землі для будівництва та обслуговування торгово-сервісного комплексу на вулиці Львівській, 75а.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала, оренду хочуть припинити, тому що є рішення господарського суду про відмову в задоволенні позову про визнання додаткової угоди між ПАТ «Концерн Галнафтогаз» та міськрадою, а також є лист-заперечення міськради щодо поновлення договору оренди. Відповідне рішення рекомендувала підтримати профільна комісія міськради.

На 2-3% ділянки розташований об’єкт незавершеного будівництва. Орендареві направили порядок поділу ділянки, відповідно до якого одну ділянку виділять під нерухомість, а іншу міськрада зможе використати для продажу через аукціон.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні