У Луцьку поховали священника Сергія Смірнова

0
-2
У Луцьку поховали священника Сергія Смірнова
У Луцьку поховали трагічно загиблого священника Сергія Смірнова.

Про це повідомили на сторінці Волинської єпархії Православної Церкви України у фейсбуці.

Нагадаємо, під час керування автомобілем у священника стався серцевий напад, він помер, а машина зіткнулася з деревом.

Так, у понеділок, 25 листопада, у храмі Великомучениці Катерини відбулися поховальні відправи з причини смерті його клірика о. Сергія Смірнова.

"24 листопада ввечері в цьому Божому домі відслужили парастас, який очолив канцлер єпархії протоієрей Микола Цап. Наступного дня, після Божественної літургії, відбувся чин похорону під проводом міського декана протоієрея Михайла Онищука. Погребіння звершено на міському кладовищі, що по вул. Рівненській", – йдеться у повідомленні.

Довідково:

Сергій Олександрович Смірнов народився 8 березня 1961 року в Луцьку. Після закінчення середньої школи працював на Луцькому електроапаратному заводі, був військовослужбовцем (командир взводу, викладач у званні прапорщика). У 1982 році взяв шлюб із Людмилою Дудко, у 2013-му овдовів. Тоді відчув покликання стати священником, закінчив Волинську православну богословську академію.

Митрополит Луцький і Волинський Михаїл рукоположив його в сан диякона 18 грудня 2016 року, а в сан ієрея – 26 лютого наступного. З 20 березня 2017 року о. Сергій служив у Свято-Катерининській парафії. Працював над воцерковленням молоді, був хорошим проповідником.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні