Як у Луцьку ловили водіїв-порушників. ВІДЕО

1
-4
Як у Луцьку ловили водіїв-порушників. ВІДЕО
У Луцьку патрульні ловили водіїв-порушників.

Лише один екіпаж за перші дві години ранкового патрулювання притягнув до адміністративної відповідальності кількох водіїв, повідомляє пресслужба волинських патрульних.

На першому фрагменті відео помітно, як водій пролітає на червоне світло по вулиці Ківерцівській, незважаючи на те, що поруч проїжджає поліція і десятки інших водіїв, яких він наражає на небезпеку та яким створює аварійні ситуації! Водія наздогнали – штраф 425 гривень.

"Другий фрагмент – ще цікавіший, – пишуть патрульні, – водій порушив правила дорожнього руху на вулиці Шевченка, повернувши ліворуч і при цьому перетнувши суцільну лінію горизонтальної розмітки. Хоча всього за кілька метрів міг повернути без порушень! Більше того, намагався втекти від патрульних, об’їхавши супермаркет. Але все ж відповідальності не уник – штраф 425 гривень".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну біля нашого краю і дятел на А класі, цікаво куди він збирався в текти???)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні