Авто вилетіло на тротуар: у Луцьку в ДТП постраждало двоє дітей. ФОТО

0
2
Авто вилетіло на тротуар: у Луцьку в ДТП постраждало двоє дітей. ФОТО
У Луцьку трапилася аварія, в якій постраждало двоє дітей.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

ДТП сталася у п'ятницю, 1 листопада. Водійка Opel meriva, рухаючись вулицею Шопена, не надала переваги в русі керманичу Seat ibiza, який виїжджав з кільця у напрямку вулиці Огієнка. Відбулось зіткнення. Водій останнього авто навіть виїхав на тротуар та збив дорожній знак.

В салоні перебували донька водія та двоє малолітніх онуків у віці 2 і 5 років.

"Менша дитина була на руках у мами. Старший теж сам по собі в салоні. Тобто обоє не пристебнуті спеціальними засобами, не на автокріслах. Благо, що удар був незначний і діти отримали лише забої та подряпини. Разом з мамою їх доставили до дитячої лікарні на обстеження", – пишуть патрульні.

Нагадаємо, Верховна Рада ухвалила закон України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за порушення правил перевезення дітей» (№ 1150). Відтак, за перевезення дітей в автомобілі без автокрісла водіїв штрафуватимуть.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. З водієм-дідусем патрульні провели профілактичну бесіду та винесли йому попередження.

Теги: луцьк, дтп, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні