Сиділи голі та їли сиру цибулю: матір покинула 6 дітей на вулиці. ВІДЕО

0
2
Сиділи голі та їли сиру цибулю: матір покинула 6 дітей на вулиці. ВІДЕО
В Одесі матір покинула 6 дітей на вулиці разом із неповнолітнім двоюрідним братом.

Діти провели на дитячому майданчику та біля ставка 2 доби. Були майже голі та їли сиру цибулю. Відповідали дорослим, що їх на вулиці залишила матір, але за ними доглядає дядько, йдеться в ТСН.

Двох менших дітей відправили на обстеження до лікарні, інших чотирьох – до притулку. На березі ставка, де діти періодично гуляли, залишилися їхні речі: одяг, білизна, подушки та порожній пакет з-під молока.

У соціальній службі пояснюють, що 32-річна матір разом із дітьми жила в селі Подільського району. До Одеси приїхала на пошуки роботи, але з орендованого житла сім'ю вигнали.

Зараз жінка збирає документи, аби забрати малюків.

Трьох дівчат – 6-річну, 5-річну та 5-місячну – забрали з берега моря на херсонському курорті правоохоронці. Діти жили в наметі. На сполох через дітей, які цілими днями перебувають у наметі на березі моря, поки батьки торгують персиками на ринку, забили відпочивальники. Вони повідомили, що діти просять їсти, без нагляду купаються у морі. З'ясувалося також, наймолодшій давали алкоголь, аби вона більше спала.

Теги: діти, одеса
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні