У лікарні однієї з українських областей померло дві дитини

0
У лікарні однієї з українських областей померло дві дитини
Правоохоронні органи Одещини ініціювали кримінальні розслідування у зв'язку зі смертю двох дітей у лікувальних установах Одеси. Одна із трагічних подій відбулася у пологовому будинку Одеси, а інша – у дитячій лікарні міста.

Про це повідомляє 24 канал.

Смерть дитини в пологовому будинку
У контексті події, що трапилася в пологовому будинку, було виявлено, що 16 лютого жінка з Одеси народила близнюків. На жаль, один з хлопчиків помер через пів години після народження. Лікаря провели реанімаційні заходи, але це не допомогло.

У зв'язку зі смертю немовляти слідчі відкрили справу за статтею невиконання чи неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного ставлення, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому, щоб розібратися в усіх деталях інциденту.

Смерть дитини у лікарні
У випадку зі смертю 9-річної дитини в Ізмаїльському району, з'ясувалось, що 23 лютого його мати звернулася до лікаря в Ренійську районну лікарню, де дитині поставили діагноз "гостра респіраторна вірусна інфекція" і відправили на домашнє лікування.

Стан хлопчика погіршився 27 лютого вночі, і він був спочатку доправлений до районної, а потім до обласної дитячої клініки, де 29 лютого помер.

Після смерті 9-річного хлопчика, слідчі відділення № 2 Ізмаїльського районного відділу поліції розглядають дві справи: за ч. 2 ст. 140 та п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України.

В рамках обох розслідувань визначені судово-медичні експертизи для встановлення причин смерті дітей. Розслідування продовжуються під наглядом Приморської та Ізмаїльської окружних прокуратур міста Одеси. Подробиці трагічних інцидентів досліджуються.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні