Волинські патрульні спіймали перевізника-нелегала

0
18
Волинські патрульні спіймали перевізника-нелегала
На Волині патрульні спіймали перевізника без ліцензії.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Так, патрульні, що працюють на санітарному посту «Явір», що біля с. Вишнів у Любомльському районі, розповіли про найпоширеніші порушення водіїв.

Зазначають, що особливу увагу приділяють маршрутним таксі, які перевозять пасажирів.

«Перевіряємо наявність таких речей, як дорожній лист, аптечка, вогнегасник, чи не пошкоджене скло, чи ціла резина, чи працюють аварійні виходи. Також звертаємо увагу, щоб не було так званих «стоячих» місць, усі люди мають сидіти, інакше штраф – 170 гривень. Нещодавно оштрафували водія на 680 гривень, оскільки в автомобілі не працював аварійний вихід, цим пасажири наражались на небезпеку в разі виникнення аварійної ситуації», – розказує рядовий поліції Сергій Левщук.

Капрал поліції Юлія Лазарєва додає, що в громадському транспорті обов’язково має бути ліцензія на перевезення пасажирів.

«Кілька днів тому водій Mercedes-Benz (на фото) отримав штраф у розмірі 17 тисяч гривень, оскільки перевозив пасажирів без ліцензії маршрутом з Шацька до Луцька. На нього склали протокол за ч. 1 ст. 164 КУпАП», – повідомила поліцейська.

Нагадаємо, більшість водіїв наразі штрафують за неввімкнене ближнє світло фар поза населеними пунктами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні