У районі на Волині шукали нелегальних перевізників

0
7
У районі на Волині шукали нелегальних перевізників
У Шацькому районі провели роботу для виявлення нелегальних перевізників.

Про це повідомили на сторінці Шацької райдержадміністрації у фейсбуці.

Так, посадовими особами управління Укртрансбезпеки у Волинській області спільно з представниками Шацького відділення поліції Любомльського відділу ГУ Національної поліції України у Волинській області в період з 13 по 14 серпня 2020 року проведено рейдові перевірки транспортних засобів, якими надавались послуги з перевезення пасажирів, в тому числі, транспортних засобів, які здійснювали перевезення пасажирів автомобілями в режимі «легкового таксі».

Під час проведення заходів державного нагляду виявлено два факти нелегальних перевезень пасажирів на таксі, а також три факти надання послуг з перевезень пасажирів автобусами з порушенням вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», про що складено відповідні матеріали.

За результатами розгляду актів буде прийнято рішення щодо притягнення перевізників до відповідальності відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України № 1567 від 08.11.2006 року.
Вищезазначені спільні заходи будуть проводитись в Шацькому районі й надалі.

Головне фото – ілюстративне.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні