«Луцькводоканал» просить грошей у міськради для ліквідації аварій

0
5
«Луцькводоканал» просить грошей у міськради для ліквідації аварій
У 2019 році на мережах водопостачання у Луцьку трапилось 760 аварій.

Про це під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 16 жовтня, повідомив директор КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк, пише ІА Волинські новини.

Саме тому в межах проєкту Програми підтримки КП «Луцькводоканал» на 2020 рік очільник підприємства просить додаткових 500 тисяч гривень із міського бюджету для ліквідації позапланових аварійних ситуацій на мережах водопостачання.

Так, зі слів Віктора Гуменюка, очікуваним результатом унаслідок таких капіталовкладень є оперативна ліквідація поривів водопроводу і, як наслідок – суттєве зменшення втрат води.

Разом із тим, він наголосив, що часто мережі водопостачання та водовідведення у Луцьку пролягають через проїжджу частину, а відновлення дорожнього покриття після проривів перевищує саму ліквідацію аварії. Саме тому посадовець попросив членів виконкому включити і цей пункт в Програму підтримки КП «Луцькводоканал» на 2020-й рік. На відновлення благоустрою проїжджих частин та доріг після усунення аварійних ситуацій на мережах він просить ще 400 тисяч у межах Програми із міської казни.

Члени виконкому проект Програми підтримки КП «Луцькводоканал» із всіма витратами з бюджету включно підтримали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні