Луцькводоканал «вибиватиме» борги з допомогою колекторів

16
0
Луцькводоканал «вибиватиме» борги з допомогою колекторів
Луцьке комунальне підприємство заплатило більше 100 тисяч за послуги колекторів.

Про це повідомленяє видання «Конкурент» з посиланням на систему закупівель «Прозоро».

Підприємство уклало договір із підприємцем із Рівного Вадимом Андріюком про надання колекторських послуг. За такі послуги «Луцькводоканал» заплатить 152 тисячі гривень.

У повноваження колектора входитиме надсилання повідомлень про борг, зустріч із боржниками чи їх родичами та інші дії, не заборонені законом. Раніше з цим підприємцем вже укладали подібний договір.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай "Луцькводоканал" зробить нормальні тарифи на "свою" воду, від якої не можна відмити чайника. Замість розтранширування 152 тисячі гривень на колекторів, або 1 млн,700 тис.грн. ще невідомо на що.
Відповісти
Не можеш платити -прикрий краника. Ти хочеш,щоб тобі подавали джерельну воду,щоб зливати у туалеті та прати труси? Постав фільтра або купуй бутильовану воду.
Відповісти
З такими методами на начальника водоканалу може впасти цеглина на голову.
Відповісти
За 1млн.700 тис. Бралася прокуратура, сам бачив по тєліку і мабуть директор Корчук Іван відкупився. Треба нагадати активістам, чого з людей вимагають платити, а директор відмивають таку суму і досі на посаді
Відповісти
а я хочу запитати,чи має право водоканал розголошувати рахунки ,персональні дані абонентів,
і чи мають право "колектори" на законних підставах проводити таку діяльність?
Якщо ні то чому а не водоканал,а не колектор не несе жодноіі відровідальності
Відповісти
Давно пора. Комунальний боржник-це злодій. Якщо не вистачає грошей, то менше використовуй або шукай кращу роботу .
Відповісти
а мені цікава така ситуація,"водоканал" монополіст в нашому місті,і виставляє тарифи які захоче (наскільки вони рентабельні треба бути економістом щоб підрахувати,і це не кожний зуміє), то напрошується запитання,: а куди дивиться антимонопольний комітет,чому він закриває очі на свавілля "водяного монополіста"?!
Відповісти
заробляй більше. Можеш у вихідні помити посуд у ресторані або касиром у супермаркеті... і вистачить оплатити своє споживання води.
Відповісти
ПРО ЩО ВИ ГОВОРИТИ, ЯКЩО ВОДОКАНАЛ НЕ МОЖЕ НОРМАЛЬНО ОРГАНІЗУВАТИ ПРИЙМАННЯ ПОКАЗНИКІВ ЛІЧИЛЬНИКІВ ТА РОБОТУ "ОСОБИСТОГО КАБІНЕТУ" ЦЕ ПРОСТО КОШМАР.
Відповісти
Я маю борг і нічого ви мені не зробите, в хату не пущу. Корчук Іван заплатить в касу 1млн.700 тис в касу, от тоді і з мене будуть вимагати.
Відповісти
Судові виконавці арештують хату, і за рішенням суде зайдуть і опишуть все майно у хаті, також можуть арештувати зарплату або пенсію, і напряму знімати кошти. Від боргів не сховаєшся.... Чесні лучани не хочуть платити за комунальних злодюжок.
Відповісти
В iншiй краiнi керiвництво Луцькводоканалу вже сидiло би давно i на довго,за те що вони зробили з рiчкою Стир,а в нас ,прикриваючись мiсцевою владою,вiдверто глузуе з людей i робить все що йому заманеться.
Відповісти
москва не знає що в нас річка протікає..недопрацьовали різні "сагани і сметани"...)
Відповісти
Конкретно,нижче очисних, вiд Вишкова до Рожищ,дно рiчки вкрите фекальним мулом i каналiзацiйним слизом,загинули раки ,вже три роки не вилiтае одноденка,пропала стрекоза i ii личинка казара,два роки був масовий мор риби ,за який нiхто не був наказаний,вода смердить i в нiй повно iнфекцii ,одним словом за очисними Стир мертвий, а Корчук заявляе ,що очиснi працюють в межах норми.
Відповісти
Чому не пишеш заяву у прокуратуру? на що чекаєш?
Відповісти
краще водички сьорбне
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні