У місті на Волині змагалися козаки. ФОТО

0
0
У місті на Волині змагалися козаки. ФОТО
У Володимирі-Волинському провели змагання справжніх богатирів "Козацькі розваги".

Дійство відбулося у понеділок, 14 жовтня, в рамках відзначення Дня захисника України та Дня Українського козацтва, повідомили на офійному сайті міста.

Цей захід має на меті не лише пропаганду здорового та активного способу життя, але і відродження історико-культурних та народних традицій, духовності українського народу шляхом залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом.

Змагання для сильних духом і тілом, витривалих, мужніх, міцних козаків відбулися у парку "Слов’янський".

Помірятись силою зголосились 4 команди: працівники ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика", які брали участь в АТО, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, військові 39-го окремого зенітного ракетного полку та 14-ої окремої механізованої бригади.

Під аплодисменти глядачів та груп підтримки учасники переходили від однієї вправи до іншої. Вони, як і годиться справжнім козакам, із гідністю виконували складні завдання – на задоволення власних амбіцій та демонструючи справжню козацьку силу та міць. Чоловіки переносили 2 мішки по 40 кілограмів кожен, перетягували автобус на відстань 30 метрів, перекидали колесо на швидкість, виштовхували суперників за межі поля за допомогою жердини і тягнули линву.

Лідери змінювалися з кожним конкурсом, поступово набираючи ту чи іншу кількість балів, проте в загальному підсумку найбільша сума балів визначила переможців – ними стали володимир-волинські рятувальники.

Друге місце здобули військові 39-го окремого зенітного ракетного полку, третє – представники птахофабрики, четверте – 14 ОМБр.

Учасники змагань були нагороджені грошовими призами, подяками, а переможці – кубками.

Всі, хто завітав на свято, отримали неймовірний заряд емоцій та енергії.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні