Луцьких освітян привітали з професійним святом. ФОТО

0
0
Луцьких освітян привітали з професійним святом. ФОТО
Лучани привітали працівників освітньої галузі із професійним святом – Днем працівника освіти.

Про це повідомляють на сайті Луцької міської ради.

На урочистості, що відбулись у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка завітали радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк, начальник управління освіти Зіновія Лещенко, працівники виконавчих органів Луцької міської ради, представники обласної влади, духовенства та педагоги нашого міста.

Захід розпочався із вітального флешмобу молодих вчителів на Театральному майдані перед облмуздрамтеатром. Потому вчителів привітав декан богословського факультету Волинської православної богословської академії, священник Василь Лозовицький.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активне впровадження інноваційних технологій в освітній процес, вагомий особистий внесок в реалізацію державної політики у галузі освіти та з нагоди професійного свята педагогів нашого міста було нагороджено Почесною грамотою міського голови.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні