Андрій Покровський та «Свідомі» вітають медиків із професійним святом

0
-2
Андрій Покровський та «Свідомі» вітають медиків із професійним святом
Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський та Громадянських Рух "СВІДОМІ" вітають медпрацівників із професійним святом.

Вітання опублікували на сторінці ГР "СВІДОМІ" у фейсбуці.


Сьогодні, 21 червня, працівники сфери охорони здоров'я України відзначають своє професійне свято. Депутат Луцької міської ради Андрій Покровський та Громадянських Рух "СВІДОМІ" щиро вітають медпрацівників, які самовіддано борються за здоров’я та життя кожного пацієнта.

"Шановні медичні працівники, вітаємо вас із професійним святом!

Бажаємо міцного здоров’я, сили, мужності та терпіння у вашій нелегкій щоденній роботі! Ви боретеся за здоров’я та життя кожного з нас, іноді втрачаючи свої власні.

Під час пандемії COVID-19 ваша робота стала особливо складною та небезпечною. Ви виліковуєте сотні українців, постійно ризикуючи собою. Незважаючи на складну ситуацію та нестачу елементарних засобів захисту, ви продовжуєте працювати і допомагати людям. Ми висловлюємо глибоку пошану і вдячність за ваш подвиг!"
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні