Юні гімнастки з Волині стали призерками престижних змагань у Львові. ФОТО

0
1
Юні гімнастки з Волині стали призерками престижних змагань у Львові. ФОТО
У Львові проходить відкрита першість ЛОГО ОМСК "Галичанка" з гімнастики художньої "Золоте левеня".

У ній взяли участь та стали призерками Волинські спортсменки, - повідомляють на сторінці департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради у "Фейсбуці".

Понад 300 учасниць з 24-ох команд приймають участь в змаганнях. Вихованки КЗ "ДЮСШ № 3 ЛМР", які тренуються під керівництвом Наталії Данелюк успішно виступають та показують свою майстерність: Влада Данелюк - І місце за вправу з булавами; Валерія Поручник - ІІ місце (без предмета + обруч), Соломія Власюк - І місце за вправу з обручем, ІІ місце за вправу з булавами, ІІІ місце (обруч та булави). Мар’яна Клімчук посіла І місце, Кіра Степанюк - 4 місце.

Юні спортсменки, які тренуються під керівництвом Олени Ваврисевич також показують успішні результати та здобувають медалі: Злата Приходько - І місце у вправі з м’ячем, Єва Герасимюк - І місце (багатоборство), ІІ місце вправа з обручем.
У вправі з м’ячем Анна Забіяка - І місце, Марія Сокур - ІІ місце.
У багатоборстві Вікторія Бугайчук - 4 місце, Аріна Крючкова - 5 місце



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні