Укрзалізниця похвалися модернізованим вагоном за 10 мільйонів. ФОТО

3
8
Укрзалізниця похвалися модернізованим вагоном за 10 мільйонів. ФОТО
На своїй сторінці у фейсбуці Укрзалізниця опублікувала низку цікавих фото модернізованого плацкартного вагону. Їх варто переглянути – хоча б для того, аби зрозуміти, звіт це чи самоіронія.

“До кінця року отримаємо ще два такі вагони”, – пообіцяли в Укрзалізниці. І наголосили: “У цих вагонах повністю змінено інтер’єр, встановлено нові полички, вікна, світлодіодні світильники, систему кондиціювання повітря”.

Нагадаємо, що, за словами керівника Укрзалізниці Євгена Кравцова, вартість ремонту 1 плацкартного вагона – приблизно 10 мільйонів гривень. Причому перевізник має 210 вагонів, які треба відремонтувати.

Зауважимо, що з темпом по 3 вагони на рік ми отримаємо оновлення усіх плацкартних вагонів приблизно за 70 років. Утім, це в кращому випадку: Кравцов зізнався, що конкретних задач по ремонту на 2020 рік поки не ставили.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуюючи Порошену а цей блаЗЕнь продасть усе Коломийському і його банді
Відповісти
Ти далбайоб чи шо? Який Порох?? Він останій гандон!
Відповісти
З нашим народом оті вагони недовго будуть такими
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні