З чого розпочати власний бізнес*

1
-4
З чого розпочати власний бізнес*
Свій бізнес: з чого почати?
Не хочеться витрачати свої сили і час, працюючи на інших? Відчули в собі потенціал бізнесмена? Фахівці Prom.ua розповідають, чому починати потрібно зі створення онлайн-магазину!

1. Ринок, який швидко зростає.
E-commerce - напрямок, який у всьому світі розвивається неймовірно швидкими темпами. З кожним роком в нашій країні його частка збільшується на 25%. На сьогодні онлайн-продажі становлять 7% в порівнянні з 10-15% в прогресивних країнах, і ця цифра збільшується щоквартально, тому з кожним роком ринок електронної комерції буде тільки рости.

2. Світовий бізнес
Уже зараз доставка з інших міст не складає проблеми ні для бізнесмена, ні для клієнта - замовлення за день долають відстані в тисячу кілометрів, і вже на наступний день житель Одеси може отримати свій товар з Києва. А якщо розібратися з логістикою, законодавчими та митними правилами, абсолютно легко можна створити сайт і продавати товари на іноземних онлайн-майданчиках - Amazon, Etsy, Aliexpress. Не покидаючи при цьому територію України.

3. Можна створити свій сайт безкоштовно за 5 хвилин.
Швидко і без проблем можна створити власний майданчик на популярному маркетплейсі - є конструктор сайту, є підказки, що і як потрібно зробити, є менеджери, які завжди на зв'язку. Платформа Prom.ua максимально зручна в цьому сенсі - вона повністю орієнтована на онлайн-продажу і ефективне SEO-просування. Тут продумані всі зручності як для клієнта, так і для бізнесмена - інтуїтивно зрозумілий кабінет продавця, зручне заповнення позицій, мобільна версія і додаток.

4. Можна стартувати з мінімальною кількістю вкладень.
Створити інтернет магазин - це зі старту позбавити себе від витрат на оренду приміщення і виплати персоналу. Купити готовий пакет на маркетплейсі в рази вигідніше - від 3 900 грн в рік, в той час як місячна оренда фізичного приміщення буде коштувати в 3-4 рази більше. У такий пакет включені інтернет-магазин і його мобільна версія, розміщення товарів в каталозі і підтримка персонального менеджера. Ви можете відразу спробувати дропшіппінг: не тримати склад, а передавати замовлення своїм постачальникам, бути посередником.

5. Пряме влучення в цільову аудиторію.
Правильно проставлені теги допоможуть вашим покупцям знайти вас. А створення онлайн-магазину на базі маркетплейса Prom.ua моментально приведе покупців до вас, оскільки майданчик має кредит довіри і певну базу клієнтів, які приходять сюди за покупками, минаючи пошукові системи. Тому їхня довіра буде поширюватися і на ваш інтернет-магазин.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З чималої стопки грошей!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні