На Волині підприємство відправило за кордон першу партію замороженої полуниці

0
-1
На Волині підприємство відправило за кордон першу партію замороженої полуниці
На волинському підприємстві встановили обладнання із заморозки ягід.

Про це інформує прес-служба департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Підприємство реалізує саджанці полуниці, малини, лохини, ожини, смородини, жимолості, винограду, брусниці, журавлини, аґрусу, кизилу, годжі, ірги, обліпихи, горобини, горіхів, плодових та декоративних дерев, троянд.

У користуванні ТОВ «Кліома Сервіс» – 100 га землі, на яких, окрім розсади, вирощують ягідники полуниці, малини та ін.

Цьогоріч на підприємстві встановили обладнання із заморозки ягід. «Першу партію замороженої полуниці ми уже відправили за кордон, невдовзі розпочнемо заморозку малини», – поділився успіхом Максим Климчук.

Окрім всього, ось вже 5 років як ТОВ «Кліома Сервіс» виготовляє тор’фяні субстрати під вирощування різних рослин. «Ми офіційно співпрацюємо із українськими, литовськими та білоруськими заводами, які видобувають торф. Поставляємо субстрати та торфи різних фракцій та різної кислотності. На замовлення клієнта ми завозимо будь-які партії торфу та робимо субстрати під вирощування тих чи інших рослин із вмістом необхідних добрив. З кожним роком все більше наших клієнтів використовують торф’яні субстрати, бо вини знезаражені, а отже ідеально підходять для вирощування насіння чи рослин», – розповів Максим Климчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні