На Волині затримали студента: що сталося

0
На Волині затримали студента: що сталося
На Волині в режимі відеоконференції судили уродженця Миколаєва, студента 1-го курсу Біблійного інституту «БЕАР ВЕЛЛІ – Україна», який, підробивши документи, хотів виїхати за кордон.

Про це відомо з вироку Любомльського районного суду, пише Insider Media.

У кінці грудня 2023 року в Telegram він замовив виготовлення фальшивих документів.

У Києві біля ТЦ «Епіцентр» обвинувачений надав невстановленій досудовим розслідуванням особі копії свого паспорта громадянина України, ідентифікаційний код, довідку з місця реєстрації та фотокартку для подальшого використання під час виготовлення підроблених документів, а також 1500 доларів США за виготовлення підроблених документів.

8 січня 2024 року під час проходження прикордонного контролю в пункті пропуску для міжнародного залізничного сполучення «Ягодин» Волинської митниці він надав ці «документи» працівникам Державної прикордонної служби України.

У суд обвинувальний акт надійшов з угодою про визнання винуватості.

Суд обмежив обвинуваченого волі на 2 роки, але звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 1 року 4 місяців іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення.

Також з уродженця Миколаєва в користь держави стягнули 3786 гривень 40 копійок процесуальних витрат на проведення судової технічної експертизи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні