Біля Ізмаїла виявили рекордну плантацію коноплі

0
-1
Біля Ізмаїла виявили рекордну плантацію коноплі
Поблизу міста Ізмаїл виявили одну з найбільших за останні роки плантацію конопель.

Про це повідомляє УНН із посиланням на прес-службу ДПСУ.

"...відповідно до ухвали суду, спільна міжвідомча група провела обшуки нежитлових приміщень, що знаходяться на околиці одного з сіл Ізмаїльського району. ...у результаті слідчих дій правоохоронці виявили 3 теплиці у яких вирощувались, з ознаками культивування, коноплі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, підприємливі «аграрії» облаштували в теплицях систему крапельного поливу, а також здійснювали підживлення нарковмісних речовин за допомогою мінеральних добрив. Також група виявила місце для сушки наркозілля, подрібнені коноплі, більше 650 саджанців конопель та більше 4 тонн нарковмісних рослин, готових для транспортування, та вантажівку ГАЗ-53, яка могла використовуватись для перевезення «зілля».

Під час оперативних заходів було затримано 8 осіб причетних до незаконного вирощування наркотичних засобів. Заходи тривають.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні