--> Підступна жінка прикинулася прокурором, щоб зняти з себе звинувачення. У неї майже вийшло | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Підступна жінка прикинулася прокурором, щоб зняти з себе звинувачення. У неї майже вийшло

0
1
Підступна жінка прикинулася прокурором, щоб зняти з себе звинувачення. У неї майже вийшло
33-річна Ліза Лендон з Літлтон, штат Колорадо, США, спробувала зняти з себе обвинувачення у справах про переслідування і наркотики, прикинувшись прокурором.

Для цього жінка надала підроблені документи під час розгляду трьох різних справ, пише New Hampshire Union Leader.

Крім справ про зберігання наркотиків і переслідування, вона спробувала підробити наказ колишнього судді Верховного суду Джилліан Абрамсона про відмову від плати за подачу заяви в судовому позові, який вона подала проти округу Хіллсборо. Також вона спробувала зупинити процедуру передачі опіки над своєю дитиною одному з родичів.

Обман побачив один з судово-медичних експертів, який перевіряв осудність Лендон. Він побачив, що з неї зняли всі звинувачення і зв'язався з прокурорами округу Хіллсборо, щоб уточнити, чи потрібно продовжувати експертизу, якщо жінці нічого не пред'являють.

Виявилося, що відмова від всіх звинувачень, підписана помічником окружного прокурора Патрісом Касіаном, була підроблена.

Тепер Лендон пред'явлено одне звинувачення в фальсифікації особистості і шість звинувачень у фальсифікації речових доказів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні