Познайомився для інтиму і вбив: у Запоріжжі знайшли розчленований труп жінки

0
11
Познайомився для інтиму і вбив: у Запоріжжі знайшли розчленований труп жінки
У Запоріжжі в одній із квартир на вулиці Чумаченка знайдено розчленований труп невідомої жінки.

Як інформує прес-служба обласного ГУНП, інцидент стався 6 липня.

"Близько 16:50 до Комунарського відділення поліції надійшло повідомлення від пенсіонера про те, що він знайшов труп", – сказано в повідомленні.

Вказується, що на місці події слідчо-оперативною групою було виявлено тіло жінки у віці близько 35-40 років, поліцейськими проведено огляд і зібрані речові докази.

Правоохоронці встановили особу та місцезнаходження підозрюваного, громадянина 1977 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

"Встановлено, що 3 липня зловмисник, за місцем свого проживання, під час раптово виниклого конфлікту з малознайомою жінкою вдарив її по голові та ліг спати", – повідомили в поліції.

Відомо, що від отриманої травми потерпіла померла на місці. На наступний день чоловік розчленував її тіло, а деякі його частини викинув.

При цьому Actual.Today, посилаючись на власні джерела в правоохоронних органах, пише, що підозрюваний познайомився із загиблою для сексуальних стосунків у парку ім. Гагаріна.

Поліцією триває досудове розслідування кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні