На Волині біля озера Пісочне – гори сміття. ФОТО

4
6
На Волині біля озера Пісочне – гори сміття. ФОТО
Відпочивальники скаржаться, що ніхто тривалий час не вивозить відходи з прибережної території озера Пісочне, що на Волині.

Вітер та тварини розносять навіть те сміття, яке було попередньо зібране в санітарні пакети та залишене у відведеному місці, пише "Кордон".

Село Мельники Шацького району – одне із найпопулярніших населених пунктів серед туристів в літній період. Адже місцеве озеро Пісочне є одним із найчистіших та найгарніших водойм краю.

Сюди відпочити з’їжджаються люди з усієї України й навіть сусідніх країн – Польщі та Білорусі. Часом туристичний бізнес має й негативну сторону – гори сміття в рекреаційних зонах не лише створюють неприємний естетичний вигляд, але й шкодять довкіллю.

Наразі скаржаться на гори сміття біля Пісочного саме відпочивальники.

"Існує явна проблема саме з вивозом сміття: відпочивальники скаржаться і дивуються з цієї бездіяльності”, – пишуть люди.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не перший же рік свинству. і з будинків на пляж тягнуть торбу. більше нікуди
Відповісти
Це европа.
Ги.Ги. Ги
Відповісти
Відпочивальники скаржаться...! Бляха-муха,а те сміття звідки там взялося,сороки позносили?Самі після себе залишають сміття,а потім скаржаться!Що слабо за собою прибрати,руки повідпадають?!
Відповісти
Ги.
Це ейропа.
Ги. Ги.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні