--> «Свині нашого міста»: біля міськради влаштували сміттєзвалище. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Свині нашого міста»: біля міськради влаштували сміттєзвалище. ВІДЕО

0
14
«Свині нашого міста»: біля міськради влаштували сміттєзвалище. ВІДЕО
Мешканці Ковеля вкотре звертають увагу на сміттєзвалище біля міської ради в центрі міста.

Про це пише ВолиньUA.

«До теми про сміття і сміттярів. Прогулюючись нашим містом маю звичку зазирнути у місця, куди багато хто заглянути не хоче. А якщо і глипне, то сором'язливо промовчить. Але місто, як наша спільна територія проживання, не тільки центральні вулиці, але й закутки. От і неодноразово прогулююся я і у двір бувшої дитячої поліклініки, що у самісінькому центрі Ковеля у центральному парку. Картини які я там частенько спостерігаю -не надихають. Купи сміття, пляшки, шприци...І накидає це все не міський голова, не депутати, не чиновники чи керівництво МТМО...Смітять там самі ковельчани, а саме неприємне, що ці ковельчани-наша молодь. Чи так їх вихвали батьки, чи школа - не знаю», - йдеться у дописі очевидиці.

Очевидиця зазначила, що у людей, які не можуть донести до смітника банку від коли чи коробку від піци - немає майбутнього.

Тому відкриваю «фотостіну»: «свині нашого міста» а для молоді, що вміє лише смітити-номінацію «кращі поросюки», - написала жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні