У Ковельському районі відбувся туристичний зліт. ФОТО

0
3
У Ковельському районі відбувся туристичний зліт. ФОТО
У лісі біля села Черемошне відбувся туристичний зліт.

Учнівські команди загальноосвітніх навчальних закладів змагались у туристичних, географічних, спортивних навиках та виборювали першість у трьох залікових конкурсах: «Змагання з туристської техніки», «Орієнтування на місцевості» та «Подолання смуги перешкод», - повідомили у Ковельській РДА.

Крім залікових видів відбулися конкурси. І-місце в конкурсі «Патріотична пісня» виборола команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Кричевичі, ІІ місце – ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІ ст. с. Черемошне.

У конкурсі «Туристичний бутерброд» І місце дісталось команді ЗОШ І-ІІ ст. с. Волошки, ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст. с. Колодяжне, ІІІ місце - ЗОШ І-ІІІ ст. с. Кричевичі.
Беззаперечним чемпіоном змагань зі стрільби із пневматичної зброї став учень ЗОШ І-ІІІ ст. с. Колодяжне Кашик Дмитро.

За підсумковими результатами чемпіоном та призерами туристичного зльоту першість стали учнівські команди Кричевичівської (І-місце), Уховецької (ІІ місце) та Дрозднівської (ІІІ місце) ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможців та учасників свята нагородили грамотами. За активну багаторічну допомогу у проведенні туристичних змагань протягом багатьох років, активну участь у ветеранському русі Ковельщини, були нагороджені почесно грамотою Волинської спілки ветеранів Афганістану вчитель фізичної культури ЗОШ І-ІІ ступенів Людмила Кашинська та головний спеціаліст гуманітарного відділу Колодяжненської ОТГ Лілія Осіпчук.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні