У національному парку слон напав на джип із туристами: загинула жінка

0
У національному парку слон напав на джип із туристами: загинула жінка
Слон напав на джип з туристами, які були на сафарі в Замбії. Внаслідок цього загинула літня жінка зі США. У компанії, яка організувала сафарі, вже відреагували.

Про це пише 24 канал.

Подробиці інциденту
Інцидент стався зранку в суботу в національному парку Кафуе в Замбії. Слон атакував автомобіль, в якому перебували 6 гостей і гід, які їхали на сафарі з табору Луфупа.

"Шестеро гостей були на сафарі, коли на автомобіль несподівано напав слон", – сказав у заяві Кейт Вінсент, генеральний директор Wilderness, додавши, що автомобіль гіда сафарі був "заблокований" місцевістю під час нападу.

Компанія Wilderness, яка проводить сафарі, уточнила, що під час інциденту було поранено 79-річну жінку. Її доставили до лікарні в Південній Африці, де вона пізніше померла.

За словами оператора сафарі, загинула літня американська туристка, згодом про це повідомили й в поліції. Сім'я жінки підтвердила, що Гейл Меттсон пішла з життя.

За даними компанії, ще чотирьом людям було надано допомогу у зв'язку з легкими травмами після інциденту.

"Всі наші гіди надзвичайно добре навчені і досвідчені, але, на жаль, в даному випадку місцевість і рослинність були такі, що маршрут гіда був заблокований, і він не зміг досить швидко вивести транспортний засіб із небезпечної зони", – повідомив Вінсент.

За словами Вінсента, після нападу керівництво національного парку Кафуе негайно викликали на допомогу, а на місце події відправили гелікоптер.

Компанія співпрацює зі слідством і висловила співчуття родині загиблої.

Поліція почала розслідування
У розслідуванні беруть участь місцева поліція, Департамент національних парків та дикої природи Замбії та інші органи влади.

Згідно з заявою, тіло літньої жінки передадуть її сім'ї в США за підтримки місцевої влади Замбії та посольства США в Лусаку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні