На заході України затримали поляків, які незаконно перетнули кордон

0
На заході України затримали поляків, які незаконно перетнули кордон
Четверо поляків на квадроциклах незаконно заїхали на територію України. Вони пояснили, що заблукали, тож це сталося випадково.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Із допомогою біспектральної камери українські прикордонники виявили порушників, які поза пунктами пропуску трьома квадроциклами та мотоциклом перетнули кордон із Угорщини в Україну. На їх затримання негайно висунулась група реагування прикордонної служби «Бодалово» Мукачівського загону.

Чоловіків затримали. Ними виявились громадяни Польщі. Іноземці пояснили, що є членами спільноти, яка займається екстремальним прокатом кросових мотоциклів та квадроциклів. Вони розповіли, що у квітні у Польщі стартувала акція під назвою «2222 км», суть якої полягає в тому, що учасники зобов’язані проїхати маршрутом від Кракова до Стамбула, долаючи щодоби приблизно 300 км здебільшого бездоріжжям. Через проблеми зі зв’язком іноземці заблукали, втратили орієнтування на місцевості, тому й опинилися на території України.

Стосовно поляків прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення. Справи скеровано до суду. Згодом іноземців повернуть в Угорщину.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні