ОФІЦІЙНО: Стали відомі всі кандидати до Верховної Ради від мажоритарного округу №19

0
-4
ОФІЦІЙНО: Стали відомі всі кандидати до Верховної Ради від мажоритарного округу №19
На офіціному сайті Центральної виборчої комсії опублікували інформацію про мажоритарних кандидатів від 19 виборчого округу.

Голигін Віталій Володимирович. Народився 1 серпня 1954 року у селищі Хороль, Приморськи район, Російська Федерація. Освіта професійно-технічна. Пенсіонер. Член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", від якої і балотується у нардепи. Проживає у Володимирі-Волинському.


Григоренко Сергій Анатолійович.
Народився 2 січня 1979 року у Луцьку. Освіта вища. Працює консультантом у ТОВ "Спецпроект-капітал". Член Політичної партії "Європейська солідарність" (Петра Порошенка), від якої і балотується в нардепи. Проживає у Луцьку.

Гузь Ігор Володимирович. Народився 11 січня 1982 року у Луцьку. Освіта вища. Народний депутат України, обраний по цьому ж округу у 2014 році. Проживає у Луцьку. Безпартійний, балотується як самовисуванець.

Згоранець Василь Володимирович. Народився 23 березня 1971 року в селі Черемошна Воля Любомльського району Волинської області. Освіта вища. Тимчасово не працює. Проживає у селі Зоря Володимир-Волинського району. Безпартійний, балотується як самовисуванець.

Конєва Ірина Василівна. Народилася 27 квітня 1975 року у місті Нововолинськ Волинської області. Освіта вища. Головний консультант секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. Проживає у Києві. Безпартійна, балотується як самовисуванець.

Мисковець Назар Сергійович. Народився 23 грудня 1988 року в селищі Олика Ківерцівського району Волинської області. Освіта вища. Фізична особа-підприємець. Безпартійний, але балотується від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "СЛУГА НАРОДУ". Проживає в місті Луцьку.

Юнак Микола Петрович. Народився 3 квітня 1975 року у селищі Локачі Волинської області. Освіта вища. Голова фермерського господарства "Західний Буг Юнака Сергія Петровича". Проживає у Володимирі-Волинському. Безпартійний, балотується як самовисуванець.

Нагадаємо, до мажоритарного виборчого округу №19 входять: міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський, Любомльський райони.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні