--> На Волині учасники російсько-української війни оприлюднили заяву щодо виборів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині учасники російсько-української війни оприлюднили заяву щодо виборів

3
-7
На Волині учасники російсько-української війни оприлюднили заяву щодо виборів
Волиняни Павло Данильчук, Вадим Ваврищук та Олександр Кралюк, які брали участь в АТО, а сьогодні балотуються до Верховної Ради, провели у Луцьку спільний брифінг. На ньому вони оголосили про підтримку один одного та закликали не давати шанс на виборах для олігархів та реваншистів.

Про це написав у фейсбуці Павло Данильчук, учасник бойових дій під час невизнаної російсько-української війни, командир взводу батальйону спеціального призначення «Азов» у 2014 році, депутат Луцької міської ради.

«Нас сьогодні об’єднує військове побратимство. Тому ми хочемо закликати усіх учасників бойових дій підтримати нас як кандидатів у народні депутати. Також ми заявляємо про підтримку один одного, незалежно, хто від якої партії йде чи балотується самовисуванцем. Та закликаємо наших політичних ворогів, які мають величезні ресурси олігархів, не лити бруд та не займатися чорнухою проти учасників бойових дій. Бо ми маємо свою ідею і можемо гідно на це відповісти», – наголосив Павло Данильчук.

Данильчук сьогодні балотується в одномандатному виборчому окрузі № 22 міста Луцька від політичної партії «Громадянська позиція».

Ветеран російсько-української війни та екс-заступник командира батальйону «Айдар», підприємець, який балотується до Верховної Ради за списком партії «Громадянська позиція», Олександр Кралюк своєю чергою закликав не продати свій голос на виборах.

«У нас є один день на 5 років, коли ви можете щось змінити. Якщо продасте свій голос, «барига» його купить і також перепродасть. Маєте розуміти, що таким чином продаєте право на гідне життя», – сказав Кралюк.

Вадим Ваврищук – капітан Збройних сил України, брав участь в обороні Донецького аеропорту, де перебував 21 день, самовисуванець, балотується у виборчому окрузі №20 (Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський, Турійський райони) сказав: «Ми звертаємося до усіх опонентів та закликаємо до чесної боротьби».

Зліва направо: Вадим Ваврищук, Олександр Кралюк, Павло Данильчук
Зліва направо: Вадим Ваврищук, Олександр Кралюк, Павло Данильчук

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ваврищук реально герой,а ці двоє просто виїжджають на його фоні. Вони таки вояки,як і я.
Відповісти
Кралюк брехун!!!
Він НІКОЛИ!!!! не був заступником командира батальйону «Айдар»!!!! В нього військове звання лейтенант.
В батальйоні було тільки 3 заступника:
- перший заступник командира - начальник штабу;
- просто заступник командира;
- заступник командира з тилу.
Все інше - самозванці!!!!
Відповісти
З цих трьох справжній УБД тільки той, що в береті. Двоє інших - ряжені клоуни. Кралюк та Данильчук перебіжчики по різних партіях, рвуться до корита. І жоден з цих 3-х нічого толкового в політиці не зробить. Хватить вже комуфльованих у владі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні