Збірна України U-20 вперше в історії стала чемпіоном світу. ВІДЕО

0
2
Збірна України U-20 вперше в історії стала чемпіоном світу. ВІДЕО
Фінал чемпіонату світут з футболу U-20 відбувся в польському місті Лодзь на стадіоні «Відзев» 15 червня.

Збірна України здобула перемогу над національною командою Південної Кореї у фінальному матчі молодіжного чемпіонату світу (U-20), який відбувався у Польщі. Поєдинок на міському стадіоні в Лодзі закінчився з рахунком 3:1.

Перший тайм закінчився внічию – 1:1. Збірна України пропустила гол з пенальті на початку гри. Головний арбітр Ісмаїл Ельфатх після перегляду відеоповтору призначив 11-метровий, який на 5-й хвилині реалізував Лі Кан Ін. Однак форвард київського "Динамо" Владислав Супряга на 34-й хвилині зрівняв рахунок. Потім він оформив "дубль". На 89-й хвилині ще один гравець "біло-синіх" – Георгій Цітаішвілі – встановив остаточний рахунок.

Таким чином, збірна України U-20 вперше в історії виграла світову першість. У попередніх розіграшах українці доходили тільки до 1/8 фіналу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні