--> Чи вийде Україна з групи Євро-2020: букмекери оновили котирування | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чи вийде Україна з групи Євро-2020: букмекери оновили котирування

1
-3
Чи вийде Україна з групи Євро-2020: букмекери оновили котирування
Трагедії не сталося

Команда Андрія Шевченка, попри всі старання, не змогла заробити очки в стартовій грі групи С проти Нідерландів. Пропустивши двічі в другому таймі, українська збірна знайшла в собі сили зрівняти рахунок, чому посприяли голи Андрія Ярмоленко і Романа Яремчука, що власне й прогнозували аналітики букмекерської контори Паріматч від FanDay.

Але прикра помилка в кінці зустрічі дозволила голландцям вирвати перемогу (3:2) і залишила українську команду без таких важливих очок. Тренерський штаб збірної не став робити трагедію з цієї поразки, а завдання команди залишилася незмінною - перемагати Австрію і Північну Македонію для виходу в раунд плей-офф.

Нідерланди будуть першими

Здобувши перемогу в першому турі, Нідерланди підтвердили статус головного фаворита групи. Тепер шанси «помаранчевих» посісти перше місце в квартеті в Паріматч оцінюють коефіцієнтом 1.20.

Австрія, яка теж здобула перемогу над Північною Македонією (3:1) не розглядається експертами, як претендент на першу позицію. Такі ставки приймаються з котируванням 4.60. Також фахівці тепер не залишають шансів Україні фінішувати на позиції лідера – коефіцієнт 20.00.

Які шанси на вихід в плей-офф?

Поразка від голландців внесла корективи в шанси збірної України пройти груповий етап. Якщо до першого туру поставити на вихід команди Андрія Шевченка в 1/8 фіналу з будь-якої позиції оцінювалися в 1.25, то тепер такі ставки в Паріматч приймають з коефіцієнтом 1.31.

Як бачимо, розстановка сил сильно не змінилася, хоч і похитнулася не на користь української команди. Тут варто відзначити важливість забитих голів, які Україна організувала в ворота голландців. Нагадаємо, що в рейтингу третіх команд в облік після набраних очок береться саме показники результативності команди.

Україна фаворит у поєдинку проти Північної Македонії


Будь-яка перемога в останніх двох матчах максимально наблизить Україну до проходу в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи. Оформити цю перемогу підопічні Андрія Шевченка можуть 17 червня під час зустрічі проти Північної Македонії.

У цьому матчі букмекери вважають українців беззаперечним фаворитом. Поставити на перемогу нашої команди можна з коефіцієнтом 1.59. Імовірність нічиї оцінюється в 4.00, а перемога Північної Македонії йде за 6.90 в БК Паріматч.

Заключний матч групової стадії Україна проведе 21 червня проти Австрії. У цій грі аналітики БК не визначають фаворита: перемога України 2.44, нічия - 3.40, перемога Австрії - 3.10.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З 2006 року, вже 15 років збірна України не може вийти зі своєї групи. Не думаю, що нашим зараз на ЄВРО-2020 вдасться перемогти футболістів з Австрії чи з Нідерландів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні