Україна потрапила в двадцятку найбільш небезпечних країн світу

5
5
Україна потрапила в двадцятку найбільш небезпечних країн світу
Сіднейський інститут економіки й миру оприлюднив черговий індекс миролюбності країн, за яким Україні було відведено 150-ту позицію зі 163 можливих.

За представленим рейтингом, Україна входить до 20 найбільш небезпечних країн світу, пише Укрінформ.

Україна у наведеному переліку розмістилася відразу за Північною Кореєю, і піднялася у цьому переліку на дві позиції у порівнянні з минулим роком, в той час як країна-агресор – Росія, – опустилася на одну позицію, і посідає нині 154 сходинку рейтингу.

В цілому, як відзначає дослідження, у 2019 році світ вперше за останні 5 років покращив показники миролюбності, яка досягла хай невеликого, але зростання. Цікаво, що найбільш миролюбним регіоном світу визнано Європу, де більшість з перерахованих 36 країн, включаючи Туреччину, досягли певного прогресу за «тестовими» показниками – мілітаризації, наявності конфліктів, обсягах експорту зброї, за рівнем терористичної загрози, рівнем особистої безпеки та іншими.

Щоправда, у цьому переліку європейських країн відсутня Україна, яка могла б суттєво погіршити європейську статистику. Австралійські дослідники помістили нашу країну, разом із усіма країнами пострадянського простору, до розділу «Росія і Євразія», що, очевидно, відображує певні світоглядні установки самої дослідницької установи.

Ці ж дослідники поставили Україну на перше місце за зростанням рівня миролюбності серед всіх країн світу, з показником у – 0,197 балів у загальному заліку, де мінус у підсумковому рахунку означає поліпшення становища з миром. Для порівняння – Нікарагуа, яка знаходиться на іншому «полюсі» з найвищим показником падіння миролюбності відразу на 54 позиції (до 120 місця у загальному переліку країн), набрала відразу + 0,377 балів у рейтингу миролюбності, що, зрозуміло, є погіршенням становища.

Залишається додати, що до п’ятірки найбільш миролюбних держав планети Сіднейський інститут зарахував Ісландію, Нову Зеландію, Португалію, Австрію та Данію. Відповідно, п’ять країн, які замикають перелік, у зворотній послідовності – Афганістан, Сирія, Південний Судан, Ємен та Ірак.
Теги: рейтинг
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это потребляем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте нежелательные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас: https://myukraina.com.ua/prognoz/predskazaniya/pavel-globa-ob-ukraine.html
Відповісти
Вы действительно осознаете что происходит в Украине?!
У меня есть чувство нам подставляют какие то не настоящие новости и мы часто не читаем информацию из первоисточника.
Перебрав множество источников попал на сайт https://ukrjizn.com/, где вижу что СМИ показывают хоть какую то картину жизни в которой живем.
Очень важно в современном мире отбирать качественные средства массовой информации.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/imena-divchatok-po-misyacyax/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет вообще не смотрю ТВ Ящик!!! И считаю его Злом, так как вся информация подается так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые новостные сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-mart-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Занимаюсь очищением уже более 10 лет.
И вот недавно услышал информацию что продукты пчелы очень нужны и отлично повышают иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе продуктов пчелы.
Вот кстати несколько полезных статей: http://www.pchelandiya.net/pilca/299-protivopokazaniya-k-primeneniyu-pylcy.html
http://www.pchelandiya.net/matochnoe-molochko/1404-kak-pravilno-prinimat-matochnoe-molochko-v-granulah.html
http://www.pchelandiya.net/propolis/1322-vaginalnye-svechi-s-propolisom-ot-endometrioza.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/716-lechenie-furunkul-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/160-pri-golovnoj-boli.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отсеивайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/goroskop/vazhnyj-vostochnyj-goroskop-na-2017-god-po-godam.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні