Топ-5 найкрасивіших чоловіків України

0
Топ-5 найкрасивіших чоловіків України
Блогери провели соціальне опитування і склали рейтинг найкрасивіших чоловіків України. У ньому опинилися співаки, танцюрист і ведучий.

Про це пише УНІАН.

5 місце - Віталій Козловський
На п'ятому місці опинився співак Віталій Козловський, який зараз служить у лавах ЗСУ. Влітку 2023 року він отримав повістку, пройшов комісію і відправився на фронт. Спочатку він був у Нацгвардії, а потім перевівся в іншу частину. Зараз він перебуває в Києві.



4 місце - Назар Грабар
Учасник шоу-балету Світлани Лободи - Назар Грабар - посів четверте місце в цьому рейтингу. Він, як і Козловський, служив у ЗСУ, проте нещодавно звільнився в запас. Відомо, що Грабар на війні втратив брата, разом з яким і пішов захищати Україну від російської агресії.



3 місце - Володимир Дантес
Володимир Дантес став популярним після участі в групі "ДіО фільми". Після розпаду дуету він пішов у сольне плавання, проте йому не відразу вдалося "вистрілити". Нещодавно він повернувся на велику сцену і вже представив кілька розривних хітів і навіть новий альбом "Кити".



2 місце - Микита Добринін
Про Добриніна заговорили після участі в реаліті "Холостяк". У фіналі він обрав Дашу Квіткову. Пара майже відразу з'їхалася. На Балі Добринін зробив їй пропозицію, незабаром пара зіграла весілля. Майже два роки тому у них народився син Лев. Однак нещодавно стало відомо про те, що пара розлучилася. Добриніну приписують роман з Чарою Хорив, а Квітковій - з Михайлом Заливаком.



1 місце - Олег Винник
До повномасштабного вторгнення Олег Винник був чи не зіркою номер 1 в Україні. Однак після того, як громадськості стало відомо про те, що Винник на початку війни виїхав до Німеччини, його популярність почала гаснути. Сам артист каже, що він перебуває на лікуванні. Він вкрай рідко дає про себе знати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні