У «Промені» відбулась кавова церемонія – презентація пуровера*

0
3
У «Промені» відбулась кавова церемонія – презентація пуровера*
На Grand Central, що на 4-му поверсі РЦ «Промінь» у Луцьку, кав’ярня The Spiceroom провела майстер-клас із приготування кави, презентацію альтернативного методу заварювання кави – Пуровер V60.

Бариста кав’ярні The Spiceroom Анастасія розповіла все про третю кавову хвилю та цікавий метод кавування.

Презентацію відвідало 27 гостей. Серед них бариста з інших кав'ярень Луцька, а також блогер, яка пише про каву.

Дійство тривало 70 хв. Було багато запитань. Виявилось, що мало хто розбирається, здавалось би, в простих кавових темах: що таке Робуста і Арабіка, бленд і моносорт.

Після лекції бариста разом з гостями дегустували каву, приготовану за допомогою пуровера і колд брю.

Пуровер – це гаряча кава, а колд брю – холодна, зроблена альтернативним методом і настояна протягом 16 годин на льоду.
Пробували сорт Кенія світлого обсмаження і Ефіопія середнього обсмаження. Також серед гостей виявилось троє, які спробували приготувати таким методом каву самостійно.

Після майстер-класу всі гості отримали свої дегустаційні картки. Суть її в тому, щоб спробувати кожен сорт. На кожну чашку кави в них знижка -50%. І -10% знижки на будь-яку пачку кави. У кав’ярні The Spiceroom широкий вибір моносортів 100% Арабіки: Індія, Танзанія, Сальвадор, Перу (темне обсмаження), Гондурас, Колумбія, Бурунді, Бразилія, Декаф (Арабіка без кофеїну), Ефіопія і Кенія (світле обсмаження).

Бленд, на якому готують каву у The Spiceroom, теж складається з 100% Арабіки з моносортів.

Спробувати каву альтернативного приготування Пуровер V60 можна у будь-який час в кав’ярні, що у Grand Central (4-й поверх РЦ «Промінь»), тут бариста одразу розповість про його особливості та навчить не просто пити, а кавувати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні