--> Любителі кави зібрались на Cupping Time в РЦ «Промінь» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Любителі кави зібрались на Cupping Time в РЦ «Промінь»

0
8
Любителі кави зібрались на Cupping Time в РЦ «Промінь»
Десятки поціновувачів кави зібрались сьогодні в РЦ «Промінь» на церемонію кавування.

Спочатку гості послухали історію кави, бариста розповідала про кавові культури, що таке монокультура і чому один і той ж самий сорт кави може мати різний смак в залежності від умов зберігання, обсмаження та навіть від клімату і процесу збору кавових зерен.

Отримавши дегустаційні картки та прослухавши інструкцію щодо їх заповнення всі стали очікувати головне – приготування та дегустацію кави.

Підготовка до дегустації проходила в декілька етапів, адже гостей закладу вчили не лише як правильно смакувати каву, але і як вона має пахнути та як правильно її дегустувати та як відчувати різні нотки кави.

Можна було спробувати 6 різних моносортів кави, та як справжні професіонали записати свої враження у дегустаційні картки.

До столів з кавою були невеликі черги, але всі гості змогли оцінити всі сорти кави та перевірити чутливість своїх рецепторів.

Це вже не перший захід The Spiceroom , раніше для гостей закладу проводились різні майстер-класи. І, сподіваємось, делеко не останній, чекатимемо анонсів про майбутні події, адже кава – це ціле мистецтво.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні