На перевезення пасажирів-пільговиків у Луцьку виділили 45 мільйонів

1
1
На перевезення пасажирів-пільговиків у Луцьку виділили 45 мільйонів
У Луцьку виокремили з бюджету 45 мільйонів гривень на перевезення громадян пільгових категорій у громадському транспорті.

Про це стало відомо сьогодні, 29 травня, під час пленарного засідання чергової, 57-ї сесії міської ради, пише ІА Волинські новини.

Так, зі слів депутатки Луцької міськради Алли Надточій, у першому кварталі поточного року на перевезення пільговиків уже витратили 20 мільйонів бюджетних коштів. Тож, обраниця громади припустила, що коштів, передбачених на перевезення пільговиків, може не вистачити до завершення 2019-го року.

Натомість, очільниця департаменту бюджету та фінансів міської ради Лілія Єлова зазначила, що, за станом на сьогодні, у бюджеті міста на перевезення пільгових категорій лучан передбачено 45 мільйонів гривень, однак, з її слів, цю суму, ймовірно, збільшать після перерозподілу бюджету у липні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
У нас що ,так пільговиків багато?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні