Спіймали лучанок, які торгували сурогатом. ФОТО

1
-1
Спіймали лучанок, які торгували сурогатом. ФОТО
У Луцьку виявили двох жінок, які торгували сурогатом.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у "Фейсбуці".

Так, у вівтрок, 28 травня інспектори відділу "Група швидкого реагування" виявили дві "точки" реалізації сумнівної горілки. Відпрацювання відбувалося в приватному секторі району Балка. Так, по вул. Митрополита Андрея Шептицького біля буд. 29 та по вул. Олексія Шума біля будинку 27 були виявлені факти продажу прозорої рідини з різким запахом спирту.

На порушниць склали адміністративні протоколи за ч. 2 та ч. 3 ст. 156 КУпАП, які направлять на розгляд Луцького міськрайонного суду.

"Варто зазначити, що жінка літнього віку, котра реалізувала продукт сумнівної якості по вул. Олекси Шума, вже втретє притягується до адміністративної відповідальності за вищевказане порушення. Санкція ч. 3 статті 156 КУпАП передбачає штраф від 3400 до 10200 гривень", – пишуть муніципали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А на ДПЗ уже років 20 тлргують самогонщиці.Ніхто нп бере,бо у них все схвачено і оплачено.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні