--> У Луцьку покарали торговців сурогатом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку покарали торговців сурогатом

0
1
У Луцьку покарали торговців сурогатом
Луцький міськрайонний суд виніс ще одну постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за торгівлю з рук сурогатним алкоголем за ч. 3 ст. 156 КУпАП. Порушників зобов'яжуть сплатити штраф у сумі 3400 гривень.

Про це повідомляють муніципали на своїй сторінці у фейсбуці.

"Додатково нагадуємо, що за порушення ч. 3 ст. 156 КУпАП передбачене адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 3400 до 10200 гривень, а за порушення ч. 4 ст. 156 КУпАП – в розмірі від шестисот до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів, що становить від 10200 до 20400 гривень", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви стали свідком продажу сурогатного алкоголю чи володієте інформацією про точки його збуту повідомляйте за телефоном гарячої лінії Групи швидкого реагування Департаменту муніципальної варти: 067 000 06 79.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні