У луцькій маршрутці водій проігнорував прохання жінки про зупинку

1
4
У луцькій маршрутці водій проігнорував прохання жінки про зупинку
У Луцьку водій маршрутного таксі №9 проігнорував прохання пасажирки про зупинку. Жінка каже, що шофер зупинився біля калюжі й на прохання пасажирів проїхати ще два метри, аби виїхати з болота, не відреагував.

Про це у спільноті "Теревені про Луцьк" у "Фейсбуці" написала Наталія Данелюк.

Інцидент трапився зранку у вівторок, 28 травня.

"Сьогодні водій цієї маршрутки №9 зупинився на зупинці біля ЦУМа за 1.5 метрів від тротуару, при чому в глибокій калюжі. Коли я попросила, дуже голосно (маршрутка була переповнена, так як всі на роботу зранку), щоб проїхав декілька метрів вперед, бо зі мною дитина і не зрозуміло, як треба долетіти до тротуару, не вступивши в калюжу, то цей козел водій промовчав", – йдеться у повідомленні.

Як зазначила лучанка, вона в черговий раз і ще голосніше запитала водія, чи може він зупинитися трішки далі. Проте чоловік мовчки зачинив двері і рушив далі.

"Я вже почала кричати, щоб зупинився, мене підтримали пасажири, але нуль реакції. Так він доїхав до наступної зупинки. Скажіть, будь ласка, скільки нас буде возити всяке било? І ще ведуть мову про підвищення оплати за проїзд!" – обурюється лучанка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Після підвищення вартості проїзду водії будуть чемні,білі,і пухнасті...(чергова обіцянка).
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні