Волинський активіст звернувся до водія, який «викинув» з автобуса сина загиблого Героя

9
7
Волинський активіст звернувся до водія, який «викинув» з автобуса сина загиблого Героя
Волинський активіст Сергій Рижков розповів про загиблого Героя Сергія Гулюка і звернувся до водія, який вигнав з маршрутки сина атовця.

Активіст поділився своїми думками у Фейсбуці.

"В перші дні війни Сергій Гулюк загинув під обстрілом на границі України з РФ. А коли я з Андрій Лихий виносив з моргу Маріуполя його не думав про амортизацію свого авто, про пальне, про зірвану спину (труну несли двох 200 метрів ) бо вже був майже кінець рабочого дня і працівники (під шепіння нам в слід ) відмовились нам допомагати "мордам бандерівським", - йдеться у дописі.

"Офіцер - супроводжувач з погранзастави Луцька втратив свідомість, бо стільки мертвих людей (просто на підлозі), не бачив ніколи. Я теж не бачив, просто сцепив зуби і ніс, а ті "працівники" не пускали авто до моргу (донесете, як його мамі треба швидше)", - написав Сергій Рижков.

"Бажаю водію цього автобуса побачити той морг у сні. Як сниться він мені... І застивші руки тих десятків хлопців, які чіпляли мене за штани в тому морзі...І той запах мого одягу з яким зайшов додому", - додав чоловік.

Нагадаємо, 15-річного сина загиблого атовця Сергія Гулюка водій вигнав з маршрутки "Шацьк-Луцьк". Водій заставив вийти дитину з маршрутки, тягнувши хлопця за руку, вирвавши в нього з рук рюкзака та кинувши на протилежне сидіння. Водій свій вчинок мотивував так:"У мене таких як ти багато і я не змушений вас всіх возити".

ЧИТАТИ ТАКОЖ: За водія, який вигнав з автобуса сина волинського Героя, вибачився Гунчик
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на передову його
Відповісти
якщо захищати Батьківщину - святий обов“”язок кожного громадянина, то чому пeрeдовою лякають, як колись Сибіром
Відповісти
Прибирати нужники та копати шанці, воювати воно не буде.
Відповісти
Це держава ви у цьому,о робить людей такими. Вона не вертає грошей за проїзд водіям от і все. А чи багато з вас таких розумних візьме свої машини і буде возити всіх атовців. Ні.Хай їм соціальні служби дають живі гроші, а вони платять водіям.Скоро кожен другий буде їздити безкоштовно ладно самі атовців, а то їх батьки,діти і т.д.Їм же платять пенсію і виплати вони получили сотні тисяч,як загинув батько.Так-це жах,але що поробиш-війна.Але і водіям потрібно жити, а держава стикає людей один на одного.Соціальні служби повертають їм гроші, а вони їдуть-один раз в місяць два,а не коли їм заманется,бо на халяву так бути не може.В елі літри молока не дадуть задарма, а деруть,як на базарі.А до базару довести треба, за дорогу заплатити, за місце, а деруть і совість є.Так,що ніхто зараз не буде на на на кого працювати,самі виживають заледве.
Відповісти
- Правильно Аліна пише ,воєне положення вести в державі ,щоб всі знали що там наших хлопців вбивають,а не тільки сім'ї АТОВЦІВ. А то в нас одні танцюють в вишиванках по барах, коли хлопці життя на передовій відають за цих щирих Українців.
Відповісти
Дійсно, чому влада не виділить гроші цим атовцям і хай розплачуються в маршрутках. А то все на людей повісили. Люди бідні стали.
Відповісти
Це не держава робить людей такими, а корупція з якою влада нехоче боротись, бо вона їм самим вигідна.
Відповісти
До чого тут держава! Якби всі мужики підняли свої ж... з теплих ліжок і на собі відчули,що таке АТО, то мабуть скоро всі притихли б і їхні родини теж. Розумні ви всі , доки не стосуються вас і ваших родин АТО, і біда.
Відповісти
Ти не хочеш взяти кредит і поволонтерити купивши автобус тa повозивши пільговиків. Ні? Вибач я зрозумів? ти лише патріот а працювати мають інші ти лише будеш радити і боротись за правду чи як?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні